Oldtimer Hilversum


Alles voor uw oldtimer bij Lusso Classics te Hilversum

Een hartelijk welkom op de website van Lusso Classics. Zoekt u een oldtimer in Hilversum, dan bent u bij Lusso Classics helemaal aan het juiste adres. Lusso Classics biedt u een ruim aanbod in klassieke auto’s, waarbij de nadruk op sportauto’s ligt.

Verkoop van klassieke auto’s

Zo hebben wij vele klassieke modellen in ons assortiment gehad, van Austin Healey tot Triumph, van Ferrari tot Porsche en van Bugatti tot Chevrolet. Voor het actuele aanbod houdt u deze website in de gaten. U bent altijd welkom een afspraak te maken voor een bezichtiging. Onze voorliefde voor oldtimers gaat overigens verder dan de verkoop alleen. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we precies hoe we met oude sportauto’s om moeten gaan. Schaft u uw oldtimer in Hilversum bij Lusso Classics aan, dan bent u ervan verzekerd dat deze goed onderhouden dan wel kundig gereviseerd is. Ons team levert namelijk uitsluitend echte kwaliteit.

Oldtimer HilversumUw oldtimer in oude glorie hersteld

Heeft u zelf een oldtimer die u wilt verkopen, dan adviseren wij u gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling tussen u en geïnteresseerden – en ook voor moderne sportauto’s kunt u wat dat betreft bij Lusso Classics terecht. Of heeft u zelf een oldtimer die opgeknapt mag worden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Van de carrosserie tot de autobekleding – op alle terreinen zorgt Lusso Classics ervoor dat uw wagen in oude glorie hersteld wordt.

Rally’s en autostalling

U kunt met uw oldtimer ook voor allerhande andere zaken in Hilversum terecht. Zo prepareren wij deze graag voor u als u van plan bent deze voor een rally of race te gaan gebruiken. Van het plaatsen van rolkooien tot het optimaliseren van de aandrijflijn – Lusso Classics regelt het voor u. Uw oldtimer bij ons in Hilversum stallen? Ook dat kan natuurlijk. Altijd onder geconditioneerde omstandigheden en met de mogelijkheid tot een full operational storage.

   Autobedrijf Hilversum     Schadeherstel Hilversum     Contact