Jaguar oldtimer specialist


Jaguar oldtimer specialist

Welkom op de website van Lusso Classics, uw Jaguar oldtimer specialist. In ons aanbod vindt u altijd interessante moderne en klassieke sportauto’s, die bijzonder goed onderhouden of in hun originele staat hersteld zijn door ons professionele team. Lusso Classics is daarmee niet zomaar een dealer of garage, maar de echte oldtimer specialist van ’t Gooi. Gezeteld in Hilversum biedt Lusso Classics u allerlei uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van oldtimers.

Onze collectie klassieke sportwagens is immer zeer uitgebreid en voor het actuele aanbod houdt u deze website goed in de gaten. U bent altijd welkom langs te komen en onze collectie te bekijken, met of zonder afspraak. Heeft u zelf een Jaguar of andere oldtimer die u wilt verkopen, maak dan gebruik van ons grote netwerk. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling tussen u en potentiële kopers. Lusso Classics biedt u echter nog veel meer.

Jaguar oldtimer specialistOntdek de voordelen

Zo kunnen we uw Jaguar niet alleen goed onderhouden of repareren wanneer nodig, ook een gehele revisie van bijvoorbeeld uw motorblokken of versnellingsbakken behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn verder gespecialiseerd in de restauratie van uw oldtimer, van de carrosserie tot het interieur. Wenst u bijvoorbeeld nieuwe autobekleding om uw Jaguar helemaal in haar oude glorie te doen herstellen, kies dan voor het vakkundig team van Lusso Classics. Uw Jaguar kunnen we ook voor u stallen, onder geconditioneerde omstandigheden of, indien gewenst, zelfs in een full operational storage. Ook kunnen we uw Jaguar prepareren voor rally’s of races, als u voornemens bent daaraan mee te doen. Interesse in wat deze Jaguar oldtimer specialist voor u kan betekenen? Wij laten u graag alle voordelen van het specialisme van Lusso Classics ontdekken.

   Autobedrijf Hilversum     Oldtimer specialist     Contact